Gulvtæpper til boligen

Gulvtæpper er moderne igen. Pryd boligindretningen med et farvet eller mønstret tæppe, der bryder de hvide trivielle vægge i rummet. Tæpperne fås i flere varianter, farver og størrelser. Derfor kan du med garanti finde et tæppe, der er skræddersyet selv efter din mest kreative idé. Skab nyt liv i boligindretningen – indret med gulvtæpper.

Når man hører ordet ’gulvtæppe’ vil de fleste nok få associationer til de kedelige og store gulvtæpper, der fylder hele gulvets areal. Selvom et gulvtæppe kan skabe hygge i rummet, kan det også være et kedeligt element i boligindretningen. Vi kender alle de store gulvtæpper i f.eks. stuer eller soveværelser, der er holdt i grålige og brune nuancer. De er nu langt fra den eneste mulighed, du har for at pryde boligen med gulvtæpper.

At indrette med tæpper er en mulighed for at indrette på flere forskellige måder. Tæpper er blevet moderne igen, og de pryder nu flere hjem i forskellige udgaver og varianter. Du kan med garanti finde et tæppe, der kan sætte prikken over i’et i boligen.

Meget mere end et tæppe

Et gulvtæppe er i dag meget mere end blot et tæppe. Tæpperne kan have forskellige funktioner i de forskellige rum. Da de fleste boliger i dag har traditionelle hvide vægge, kan det være nødvendigt at skabe liv i rummet med lidt farve. Farvede tæpper kan give en ny kant i rummet – ja i visse rum kan det endda ændret hele rummets struktur og helhed. Et tæppe er ikke bare et tæppe – det er din mulighed for en unik indretning og et nyt liv til rummene.

Gulvtæpperne er i dag ideelle til at bryde de hvide vægge. Det er dog langt fra tæppernes eneste funktion. Tæpperne giver dig mulighed for at blande stilarter på en helt ny måde. Du kan give soveværelset ny kant med et farvet tæppe eller skabe hygge under sofaen med et blødt tæppe. Mulighederne er mange, og det gælder blot om at finde det tæppe, der matcher den specifikke bolig til punkt og prikke.

I rummene kan gulvtæpperne også være med til at binde forskellige møbler sammen. F.eks. kan et tæppe under sofabordet skabe en lille tv-afdeling midt i stuen ved at binde sofa, bord og tv sammen.

Tæpperne kan også gavnligt fungere som rumdelere i både små og store rum. Det er derfor ikke nødvendigt at presse store stige- eller kassereoler ind i rummene. Med forskellige tæpper er det nu muligt at lave små afdelinger i boligen. Med et tæppe under sofabordet kan du indrette en tv-afdeling. Et tæppe under lænestolen og standerlampen i hjørnet kan indkredse en lille læseafdeling. Sådan kan du fortsætte gennem rummene og give selv de mindste rum mere liv og plads ved at lade tæpperne dele rummet.

Med et gulvtæppe kan du indrette boligen på en helt ny måde. Mulighederne er uendelige, og du vil med garanti kunne finde netop den variant eller det mønster, der vil give boligen nyt liv. Indret med tæpper – giv boligen stil, hygge og et kreativt touch.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *