IT Hosting i skyen

At vedligeholde it-systemerne i virksomheden kan være kompliceret og en meget kompleks opgave for en virksomhed. Det er oftest forbundet med store omkostninger hvis hardwaren skal udskiftes på grund af tilpasning til virksomhedens størrelse. Hvis man som virksomhed vælger at have sine egne servere, kan disse risikere at gå ned 24 timer i døgnet, hvilket medfører at virksomheden kan være tvunget til at have it-medarbejdere på arbejde hele døgnet, samtidig med at medarbejderne hele tiden skal være opdateret på den nyeste viden, hvilket kan være lig med store omkostninger for virksomheden.

Cloud hosting er det nye buzz word

Der er dog andre muligheder, end den for virksomheden meget komplekse og ofte også meget dyre løsning ved at have sine egne servere. En af mulighederne er at hoste sin it i skyen, hvor serverne er placeret på virtuelle servere som er en del af et netværk der er muligt at tilgå via internettet.
En af de helt store fordele ved cloud hosting er at it-løsningen bliver skalerbar, hvilket betyder at ens virtuelle server kan tilpasses efter behov, uagtet om virksomheden vækster eller har behov for at mindske it kapaciteten.

Slut med unødvendige it-udgifter

Ved at hoste virksomhedens it i skyen, så betaler man kun for det som virksomheden anvender. Ingen udgifter til it server plads som ikke anvendes, men en løbende regulering af behovet og pladsen. Derhjemme betaler man heller ikke vand for to brusebade, hvis man kun har taget et brusebad, det samme er tilfældet med en hostet it løsning.

En af de helt store fordele ved at hoste sin it i skyen og få en ekstern virksomhed til at stå for it-driften, oftest sørger de også for at de forskellige it-systemer spiller sammen optimalt og så vidt muligt får integreret de forskellige systemer i hinanden. Dette sikrer at virksomhedens it kan køre perfekt i det daglige, således at virksomheden udelukkende skal fokusere på at skabe værdi for dem og deres kunder.

Læs også: Morgendagens krav til en dataplatform

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *