It-serviceaftale

En it-serviceaftale kan være et godt bidrag til virksomhedens drift, som kan medføre mindre forstyrrelser og hurtigere hjælp, når der opstår problemer.

Der findes mange former for serviceaftaler på markedet og inden for IT betyder det, at du begrænser alvorlige krisesituationer i virksomheden. Det kan være nedbrud eller alvorlige it-problemer, der kræver hurtig ageren. Det får du med en it-serviceaftale hvor køen kan springes over og du kan få øjeblikkelig betjening.

Det er en af de primære årsager til at tegne en it-serviceaftale. Du vil typisk få en konsulent tilknyttet, der kan løse de problemer og opgaver der er i virksomheden.

Det vil i mange sammenhænge være en god løsning, da det er markant billigere end at hyre en fast it-medarbejder til at varetage sikkerhed og service.

Det bidrager med fleksibilitet, da du kun betaler for det du har behov for. Da mange virksomheder har en begrænset mængde it-opgaver, er det bedre at få tilknyttet en it-virksomhed på konsulentbasis.

Serviceaftale der giver hurtig support

De fleste virksomhedsejere er bekendte med risikoen for, at systemer eller it-driften svigter. Det kan få store konsekvenser og det er derfor vigtig med hurtig adgang til support.

Et nedbrud kan medføre utilfredse kunder, lønomkostninger til medarbejdere der er sat ud af spillet og meget mere. En it-serviceaftale vil give dig muligheden for hurtig support og derfor bidrage til en stabil drift.

Hvilke garantier de forskellige konsulentfirmaer tilbyder varierer, men du bør vælge udbydere der lover at påbegynde problemløsningen i løbet af få timer. Inden for it-branchen tæller hvert minut og der er stor forskel på om problemet løses inden for 3 timer eller 3 dage.

Du bør derfor sørge for at din serviceaftale indebærer hurtig it support, så du kan mindske konsekvenserne ved de problemer der måtte opstå

Undgå ekstra omkostninger og ventetid med en it-serviceaftale

Der er mange fordele ved at tegne en it-serviceaftale og du kan her få et indblik i flere af disse. To af de mest centrale er, at du undgå ekstra omkostninger, fordi et nedbrud tager lang tid at få løst.

Derudover vil du undgå ventetid og få adgang til hurtig problemløsning hos din samarbejdspartner.

Det er ikke kun ved problemer og kriser, at en serviceaftale er et godt supplement til it driften. Vedligeholdelse er en anden del af aftalen hos mange udbydere. De kan også være forbundet med jævnlige konsulentbesøg og god kontrol over virksomhedens ressourceforbrug.

Der findes flere former for it-serviceaftaler og det er vigtigt du får sammensat en aftale, der matcher til virksomhedens behov. Det kan du gøre ved at tage kontakt til diverse udbyder og forklare dine ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *