Design unik gravsten på online gravstensdesigner

Står du og har brug for at få lavet en gravsten, er der nu kommet et godt værktøj på markedet, hvor du kan sidde hjemme i stuen, og designe en unik gravsten på computeren. Herefter godkendes ordren, og din lokale stenhugger vil nu lave gravstenen ud fra dit design.

Online gravstensdesigner

Det hele foregår på www.gravstensdesigner.dk, hvor du kan vælge mellem en lang række gravsten, plænesten og urnesten. Når du har foretaget dit valg af gravsten, eller uploadet dit eget billede af en gravsten, skal di efterfølgende tilpasse gravstenen med ønskede inskription og efterskrift.

Du kan her også vælge mellem forskellige skrifttyper til både inskription og efterskrift, samt justere størrelsen på teksterne.

Herefter skal du nu tage stilling til om du vil have en dekoration på gravstenen. Du kan vælge mellem indhuggede dekorationer og påsatte dekorationer.

Når du er tilfreds med resultatet, kan du gemme dit gravstensdesign, og anmode om at få et tilbud på udførelsen af den ønskede gravsten. Super nemt og rart at man kan sidde i ro og mag og tage stilling til det svære og personlige valg, i stedet for at skulle stå nede hos stenhuggeren og vælge.

Du kan se hvordan det hele fungerer, ved at klikke ind på den online gravstensdesigner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *